,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Відділ студентського розвитку і культурних програм Новини У ЧДТУ розпочався відкритий весняний кубок ректора
Вівторок, 12 березня 2019 15:13

У ЧДТУ розпочався відкритий весняний кубок ректора

У ЧДТУ розпочався відкритий весняний кубок ректора

11 березня у Черкаському державному технологічному університеті розпочався відкритий весняний кубок ректора ЧДТУ серед навчальних закладів міста Черкаси, в якому беруть участь команди: ЧДТУ 1, ЧДТУ 2, Черкаський професійний ліцей, Черкаський державний бізнес-коледж, Черкаський автодорожний коледж.

На відкритті спортивної події були присутні ректор ЧДТУ Олег Григор, проректор з гуманітарно-виховних питань Валентин Лазуренко, голова профкому Наталія Гончарова та завідувач кафедри фізичного виховання та здоров’я людини Василь Загородній. З вітальним словом до учасників змагань звернувся ректор університету Олег Григор, який підкреслив важливість залучення якомога більшої кількості студентської молоді до занять спортом, адже спорт сприяє покращенню фізичної підготовки, стану здоров’я студентів та робить їх стійкішими до несприятливих факторів зовнішнього середовища. Завідувач кафедри фізичного виховання та здоров’я людини Василь Загородній звернувся до учасників змагань з профорієнтаційною промовою та запросив до вступу в Черкаський державний технологічний університет всіх бажаючих. Крім цього, у перерві між матчами учасники змагань отримали інформаційні буклети про факультети ЧДТУ.