,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Підготовче відділення Новини Вища освіта для військових
Четвер, 16 червня 2016 15:08

Вища освіта для військових

Вища освіта для військових

Центр післядипломної освіти та доуніврситетської підготовки Черкаського державного технологічного університету приділяє велику увагу воїнам-учасникам АТО. Розуміючи всю складність адаптації військових до мирного життя, ЧДТУ пропонує широкий спектр спеціальностей, які допоможуть після навчання розкрити свій потенціал і знати достойну роботу в нинішніх умовах.

Для реалізації поставлених цілей, була організована зустріч, на якій директор центру Світлана Василівна Лишко та військовий комісар Черкаського обласного комісаріату Євген Олександрович Курбет обговорили питання співпраці ЧДТУ з Черкаським обласним комісаріатом з метою залучення демобілізованих військових на навчання в університет. У результаті розмови було прийнято рішення про виготовлення 1000 листів-запрошень на навчання в Черкаському державному технологічному університеті та їх розповсюдження серед демобілізованих військових Черкаської області.

14 червня 2016 року відбулася чергова зустріч представників ЧДТУ та Черкаського обласного комісаріату. Під час розмови були вручені конверти з рекламними буклетами. Окрім того, директор ЦПОДП ознайомила присутніх з умовами вступу демобілізованих воїнів-учасників АТО до університету.

Цього року в порядку, визначеному відповідним Положенням про проходження військової служби, демобілізовані воїни можуть брати участь у конкурсі за результатами вступних іспитів з конкурсних предметів у вищому навчальному закладі (за їх вибором).

Особам, які звільнені з військової служби, ЧДТУ пропонує широкий спектр спеціальностей на денній та заочній формах навчання. Початок прийому заяв та документів з 11 до 27 липня 2016 року.

Окрім того, навчаючись в ЧДТУ, всі бажаючі мають можливість пройти військову підготовку і отримати первинне військове звання офіцера запасу (молодшого лейтенанта).

Галерея зображень