,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Підготовче відділення Новини Черкаський державний технологічний університет побував на Ярмарку Освіти
Понеділок, 30 листопада 2015 14:33

Черкаський державний технологічний університет побував на Ярмарку Освіти

Черкаський державний технологічний університет побував на Ярмарку Освіти

У торгово-розважальному центрі “Любава” відбувся щорічний освітній ярмарок. На заході були представлені навчальні заклади різних рівнів акредитації: технікуми, коледжі, академії, університети, мовні школи. Відвідувачі заходу ознайомилися з пропозиціями навчальних закладів та отримати рекламні буклети із детальною інформацією про спеціальності за якими готують фахівців цих установ. Всі бажаючі мали змогу переглянути презентаційні та відеоматеріали про матеріально-технічну базу, навчально-виховну роботу та практичне навчання, культурно-масові заходи та дозвілля студентів.

Серед університетів нашого міста з презентацією своїх факультетів, наукових здобутків та цікавих пропозицій був і Черкаський державний технологічний університет. Представники різних факультетів ЧДТУ  ознайомили гостей заходу з розмаїттям спеціальностей. Деякі факультети доклали зусилля, щоб оригінально і креативно  представити свої спеціальності. Так, факультет харчових технологій і сфери обслуговування влаштували майстер-клас з прикрашання печива і дегустацію продукції, приготованої власноруч.

Гостями ярмарку були не лише випускники та їхні батьки, а й спеціалісти, яким необхідно підвищувати рівень кваліфікації. Відвідувачам заходу, спеціалісти Центру післядипломної освіти та доуніверситетської підготовки розповіли про методи викладання дисциплін, провели опитування серед відвідувачів та розповсюдили рекламні буклети.

Абітурієнти, яким необхідно мати гарну підготовку до зовнішнього незалежного тестування і до вступу в вищі навчальні заклади, дізналися про курси доуніверситетської підготовки, що здійснюються з усіх екзаменаційних дисциплін, необхідних для вступу.

Для фахівців, яким потрібна перепідготовка чи підвищення кваліфікації, спеціалісти ЦПОДП розповіли про курси слухачів за актуальними спеціальностями та про курси підвищення кваліфікації за акредитованими напрямами.

Вірно обрати професію і навчальний заклад не завжди просто, однак вчасно надана допомога спеціалістів може стати орієнтиром у житті. Тож  дізнавайтесь, обирайте і приходьте на навчання до нашого університету.