,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Дистанційні підготовчі курси для складання національного мультипредметного тесту – НМТ-2024

Дистанційні підготовчі курси для складання національного мультипредметного тесту – НМТ-2024

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

До уваги абітурієнтів, у Черкаському державному технологічному університеті для вступників 2024 року оголошується набір на дистанційні підготовчі курси для складання національного мультипредметного тесту – НМТ-2024 з таких навчальних предметів:

  • українська мова,
  • математика,
  • історія України,
  • іноземна мова,
  • фізика.

     Можна обирати один або декілька предметів.

     Підготовчі курси розпочинаються  22 січня. Тривалість курсів 20 тижнів (75 академічних годин з кожного предмета). Заняття проходять у вечірній час, один предмет – один раз на тиждень.

   Відповідно до проєкту Порядку прийому на навчання для здобуття вищої освіти в 2024 році випускники підготовчих курсів Черкаського державного технологічного університету за результатами підсумкової атестації отримають до 10 додаткових балів до конкурсного балу при вступі до Черкаського державного технологічного університету на бакалаврські програми на 1 курс на основі повної загальної середньої освіти, освітньо-кваліфікаційного рівня молодшого спеціаліста, освітньо-професійного ступеня фахового молодшого бакалавра, освітнього ступеня молодшого бакалавра на спеціальності, що користуються особливою підтримкою (див. Додаток 6 до проєкту Порядку прийому на навчання для здобуття вищої освіти в 2024 році: https://mon.gov.ua/ua/news/mon-proponuye-do-gromadskogo-obgovorennya-proyekt-poryadku-prijomu-na-navchannya-dlya-zdobuttya-vishoyi-osviti-v-2024-roci).

     Реєстрація на курси – за посиланням https://forms.gle/6VrWVoZFstzszYbJ9

     За додатковою інформацією звертайся: м. Черкаси, бул. Шевченка, 460, корпус 2, к. 242.

     Телефонуй, для отримання довідкової інформації: (+38)0472 51-36-24, 0972977040 – Оксана Олексіївна.