,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Новини В ЧДТУ відбувся Ярмарок вакансій
Четвер, 30 жовтня 2014 17:51

В ЧДТУ відбувся Ярмарок вакансій

В ЧДТУ відбувся Ярмарок вакансій

30 жовтня 2014 року в Черкаському державному технологічному університеті відбувся «Ярмарок вакансій», організаторами якого стали Черкаський обласний та міський центри зайнятості та ЧДТУ.

У фойє І корпусу відбулася презентація факультетів Черкаського державного технологічного університету.

В кінозалі пройшов семінар з техніки пошуку роботи. Метою організації заходу було інформування молоді про особливості підбору персоналу за спеціальностями, які можна отримати в ЧДТУ; перелік вакансій, що пропонують роботодавці Черкащини;основи пошуку роботи, опанування методів самопрезентації, правила складання резюме при пошуку роботи.

Вітальним словом відкрила захід ректор Черкаського державного технологічного університету, професор Тамара Качала та директор Черкаського обласного центру зайнятості Григорій Дендемарченко.

Ведучою «Ярмарку вакансій» була заступник начальника відділу профорієнтації Черкаського обласного центру зайнятості Наталія Береза. Про особливості пошуку роботи в сучасних умовах поінформували слухачів семінару начальник юридичного відділу Черкаського міського центру зайнятості Андрій Передрій та заступник директора Департаменту економічного розвитку і торгівлі Черкаської обласної державної адміністрації Сергій Довгенко. А менеджер з персоналу ТОВ «СМІЛАЕНЕРГОІНВЕСТ» Олександра Березюк та представник ТОВ «Черкаський завод автохімії» Олена Шеремет акцентували увагу присутніх на особливостях працевлаштування на свої підприємства.

Також учасників «Ярмарку вакансій» ознайомили з послугами державної служби зайнятості та їх перевагами.

Тако в цей день На Площі Знань біля корпусу №2 ЧДТУ працювала виїзна акція з використанням мобільних центрів профорієнтації Черкаського обласного та міського центрів зайнятості. Відвідувачам заходу були запропоновані індивідуальні консультації з профорієнтації. Всі бажаючі мали змогу пройти тестування, ознайомитися з особливостями сучасного ринку праці.

Захід знайшов своє відображення у Черкаській службі новин (ЧДТРК “Рось”) та обласному радіо.