,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Новини Офіційний візит ректора ЧДТУ до Грузинського технологічного університету в рамках участі у Другій щорічній міжнародній економічній конференції "Національні моделі економічного розвитку: вчора, сьогодні, завтра".
Четвер, 23 жовтня 2014 00:00

Офіційний візит ректора ЧДТУ до Грузинського технологічного університету в рамках участі у Другій щорічній міжнародній економічній конференції "Національні моделі економічного розвитку: вчора, сьогодні, завтра".

Офіційний візит ректора ЧДТУ до Грузинського технологічного університету в рамках участі у Другій щорічній міжнародній економічній конференції "Національні моделі економічного розвитку: вчора, сьогодні, завтра".

17 -18 жовтня 2014 р. ректор Черкаського державного технологічного університету, професор Тамара Качала прийняла участь у другій щорічній міжнародній економічній конференції "Національні моделі економічного розвитку: вчора, сьогодні, завтра", що відбулась на базі Грузинського технічного університету, в місті Тбілісі, Грузія. Основною метою конференції став розгляд головних напрямків розвитку національних економік, сучасних проблем економічного розвитку країн світу, детермінантів сучасного менеджменту та маркетингу, нових систем та механізмів фінансування, інноваційних сфер міжнародної діяльності, нових способів організації підприємств, шляхів виходу з кризи  в період економічного спаду та інші. В конференції прийняли участь представники навчальних закладів, урядів і бізнесу з різних країн, які виклали свої погляди, представили перспективи та бачення національних моделей економічного розвитку. В рамках конференції професор Тамара Качала виступила з доповіддю про історію та сьогодення Черкаського державного технологічного університету, головні напрями та орієнтири майбутнього розвитку.

З метою налагодження та розвитку міжнародного співробітництва, між ректором Черкаського державного технологічного університету Тамарою Качалою та ректором Грузинського технічного університету Арчилом Прангішвілі було підписано Меморандум про співпрацю. За результатами ділового візиту Тамари Миколаївни було окреслено загальні цілі та напрями взаємовигідного співробітництва, що дозволить плідно розвивати спільну діяльність навчальних закладів та наповнювати її новими проектами міжнародного співробітництва.

17 жовтня 2014 р. делегація від ЧДТУ відвідала посольство України в Грузії, де зустрілась з надзвичайним та повноважним послом України в Грузії Василем Цибенком, а також разом з послом поклали квіти до пам’ятника Тараса Григоровича Шевченка в м. Тбілісі.