,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Новини Відкритий семінар в рамках проекту LA MANCHE на тему «Формування інструментів реалізації стратегії La Manche у Черкаському державному технологічному університеті».
Четвер, 23 жовтня 2014 16:07

Відкритий семінар в рамках проекту LA MANCHE на тему «Формування інструментів реалізації стратегії La Manche у Черкаському державному технологічному університеті».

Відкритий семінар в рамках проекту LA MANCHE на тему «Формування інструментів реалізації стратегії La Manche у Черкаському державному технологічному університеті».

В межах реалізації проекту Темпус № 530621-TEMPUS-1-2012-BG-TEMPUS-JPGR La MANCHE: Leading and Managing Change in Higher Education  (Ла МАНШ: Лідерство та управління змінами у сфері вищої освіти) 21 жовтня 2014 року у Черкаському державному технологічному університеті був проведений семінар на тему «Формування інструментів реалізації стратегії La Manche у ЧДТУ».  Тренінг провів Вдовиченко Юрій Володимирович,  к.е.н., доцент кафедри міжнародної економіки Черкаського державного технологічного університету, учасник проекту La Manche. До відома, проект «La Manche» фінансується програмою Темпус IV Європейської комісії і спрямований на сприяння модернізації вищої освіти у Вірменії, Білорусі, Грузії, Молдові та Україні. Пріоритет програми – реформування університетського врядування; тривалість проекту: 15 жовтня 2012 р. –14 жовтня 2015 р.

Присутніх було ознайомлено з головними цілями, напрямками та ключовими завданнями проекту La Manche та про платформу Virtual Think Tank. Мета семінару полягала в активному залученні представників усіх тематичних груп до діяльності в проекті через платформу La Manche VTT.  Запрошені учасники семінару працювали в наступних тематичних групах: представники ВНЗ за межами консорціуму, члени студентських організацій, політичні та громадські діячі, підприємці, експерти з питань гендерної рівності.

По закінченню семінару його учасникам було запропоновано долучитись до реалізації стратегії La Manche у Черкаському державному технологічному університеті. Розпочато реєстрацію на офіційному сайті проекту Tempus La Manche з перспективою подальшого обговорення особливостей реалізації стратегії на форумі платформи Virtual Think Tank.