,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Новини Сучасний український письменник Макс Кідрук презентував свій новий роман в ЧДТУ
П'ятниця, 24 жовтня 2014 15:40

Сучасний український письменник Макс Кідрук презентував свій новий роман в ЧДТУ

Сучасний український письменник Макс Кідрук презентував свій новий роман в ЧДТУ

22 жовтня 2014 року в кінозалі Черкаського державного технологічного університету за підтримки ректорату навчального закладу, Центру культури та виховання та кафедри української мови і загального мовознавства відбулась зустріч з молодим успішним українським письменником, автором першого українського технотрилера, автором бестселерів «Бот» і «Твердиня» - романів, що назавжди змінили уявлення про українські трилери.

Презентація книги «Жорстоке небо» була однією з найцікавіших та найнеочікуваніших, адже автор, можна сказати, виявився колегою студентів ЧДТУ, так як закінчив механіко-енергетичний факультет у Рівному та Королівський технологічний інститут. Маючи неабиякі художні здібності Макс Кідрук полонив ввесь зал своєю техно-модерн презентацією.

Студенти мали змогу поставити цікаві запитання автору, почути неординарні на них відповіді, активісти Студентської ради ЧДТУ відзняли інтерв’ю для тих, хто не зміг потрапити на зустріч, адже зал не зміг вмістити всіх бажаючих.

В рамках презентації нової книги «Жорстоке небо» кафедра української мови та загального мовознавства разом з Максом Кідруком нагородили Грамотами ЧДТУ та книгами студентів, які брали участь у І етапі Всеукраїнського мовно-літературного конкурсу імені Т.Г.Шевченка.