,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Новини В ЧДТУ запроваджений щотижневий День спорту
Середа, 01 жовтня 2014 16:50

В ЧДТУ запроваджений щотижневий День спорту

1 жовтня 2014 р. в Черкаському державному технологічному університеті за ініціативи ректора університету, професора Тамари Качали відбулося спортивне свято «День спорту в ЧДТУ».

На відкритті заходу з вітальним словом до учасників і гостей свята звернулися проректор з гуманітарно-виховних питань Валентин Лазуренко та завідувач кафедри фізичного виховання Лариса Ярославська, які побажали всім присутнім щасливих стартів і перемоги найсильнішому. Від сьогодні в ЧДТУ започатковано нову традицію щосереди проводити День спорту.

Святкування, організоване викладачами кафедри фізичного виховання, відбулося на Площі знань. Усі бажаючі отримали змогу випробувати свої сили в змаганнях з армспорту, швидких шашок, бадмінтону, дартцу, жонглювання футбольним м'ячем, грі на вправність «Вудочка». А вправи з гирею виявилися під силу навіть декому з представниць прекрасної статі!

Переможцем у змаганнях з армреслінгу став Ткаченко Богдан ­ гр. П-31. Друге місце посів Шмиголь Сергій – гр. ХТ-04.

У змаганнях зі штовхання гирі перемогу виборов Котков Олександр – гр. СКП-37 з результатом 50 разів. Констянтин Базіло доцент кафедри комп’ютеризованих i інформаційних технологiй у приладобудуванні показав свою майстерність та виштовхнув гирю 52 рази.

Переможці змагань отримали невеличкі призи – солодощі. Найактивніші учасники змагань були нагороджені заохочувальними балами з фізичного виховання. Та найбільшою винагородою для всіх учасників свята став гарний настрій та спортивне завзяття, можливість весело й змістовно провести час!