,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Новини Ректор ЧДТУ прийняла участь у сьомій щорічній конференції Академії бізнесу EuroMed "Майбутнє підприємництва"
П'ятниця, 26 вересня 2014 16:36

Ректор ЧДТУ прийняла участь у сьомій щорічній конференції Академії бізнесу EuroMed "Майбутнє підприємництва"

Ректор ЧДТУ прийняла участь у сьомій щорічній конференції Академії бізнесу EuroMed "Майбутнє підприємництва"

 

Ректор ЧДТУ прийняла участь у сьомій щорічній конференції Академії бізнесу EuroMed"Майбутнє підприємництва"

17 -19 вересня 2014 року ректор Черкаського державного технологічного університету, професор Тамара Качала прийняла участь у сьомій щорічній конференції Академії бізнесу EuroMed"Майбутнє підприємництва", яка відбулась в Університеті Агдера, в місті Крістіансенд, Норвегія. Основною метою конференції став розгляд нових бізнес-моделей в рамках підприємницької сфери, сучасних механізмів фінансування, новітніх сфер міжнародної діяльності, нових способів організації підприємств, шляхів виходу з кризи  в період економічного спаду. Однією з основних тем конференції став «План дій Європейського співтовариства до 2020 року»; також  було розглянуто та обговорено ключові аспекти різних державних програм, що запроваджуються та реалізуються практично у всіх країнах світу. В конференції прийняли участь представники навчальних закладів, уряду і бізнесу з різних країн, які виклали свої погляди, представили перспективи та бачення фундаментальних основ майбутнього підприємництва. В рамках конференції ректор ЧДТУ, професор Тамара Качала виступила з доповіддю на тему  «Інвестиційна привабливість України: можливості та ризики для іноземних інвестицій» та прийняла участь в обговоренні секційних питань конференції.

Під час роботи конференції, в контексті налагодження та розвитку міжнародного співробітництва ВУЗу, між ректором Черкаського державного технологічного університету Тамарою Качалою та ректором Університету Агдера Торунн Лаувдал було підписано Договір про співпрацю.

Переглянути фото звіт від організаторів конференції  можна за посиланням:  

http://www.euromed2014.com/#!acmediaandimages/c1vjo