,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Новини В ЧДТУ ГОВОРИЛИ ПРО РЕПРОДУКТИВНЕ ЗДОРОВ'Я НАЦІЇ
П'ятниця, 26 вересня 2014 09:53

В ЧДТУ ГОВОРИЛИ ПРО РЕПРОДУКТИВНЕ ЗДОРОВ'Я НАЦІЇ

В ЧДТУ ГОВОРИЛИ ПРО РЕПРОДУКТИВНЕ ЗДОРОВ'Я НАЦІЇ

25 вересня 2014 р. в кінозалі Черкаського державного технологічного університету головним позаштатним спеціалістом ДОЗ Черкаської обласної державної адміністрації з питань дитячої та підліткової гінекології Латиш Ольгою Олександрівною була прочитана лекція на тему «Репродуктивне здоров'я». На цей захід були запрошені студентки 1-го курсу усіх факультетів університету.

Ольга Олександрівна наголосила на необхідності збереження репродуктивного здоров'я жінки, розповіла, який негативний вплив на нього здійснюють шкідливі звички, різноманітні захворювання, хронічна перевтома, надмірна робота з комп'ютером.

Особливу увагу лікар акцентувала на загальнодержавній проблемі депопуляції населення та ролі представниць молодого покоління українців у відтворенні генофонду нації.

Частина лекції була присвячена питанням впливу на репродукцію статевих захворювань та необхідності використання засобів контрацепції.

По закінченню заходу дівчата отримали брошурки на тему збереження репродуктивного здоров'я, календарики, візитівки.

По завершенні лекції, усім студенткам-першокурсницям, що звернулися до Ольги Олександрівни Латиш з особистими питаннями, було надано індивідуальну консультацію.