,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Новини Студенти 3 курсу ФІТІС ЧДТУ взяли участь у 2-му етапі Всеукраїнської студентської олімпіади з програмування.
Вівторок, 23 вересня 2014 15:23

Студенти 3 курсу ФІТІС ЧДТУ взяли участь у 2-му етапі Всеукраїнської студентської олімпіади з програмування.

Студенти 3 курсу ФІТІС ЧДТУ взяли участь у 2-му етапі Всеукраїнської студентської олімпіади   з програмування.

Команда студентів третього курсу Черкаського державного технологічного університету з факультету Інформаційних технологій і систем у складі: Уманець Ілля, гр. ІТП-123, Бойко Анатолій, гр. ІТП-123, Іванов Максим, гр. КТ-121, під керівництвом тренера Говорухіна С. О., асистента кафедри Комп’ютерних наук та інформаційних технологій управління, вперше взяла участь у 2-му етапі Всеукраїнської студентської олімпіади з програмування,яка відбулася 12-14 вересня у м. Хмельницькому. За результатами змагання команда під назвою "ChSTU 5GB" із 28 учасників з центрального регіону України (9 областей) зайняла 18 місце.

Згідно з наказом Міністерства освіти і науки України № 56 від 22.01.2014 р. «Про проведення Всеукраїнської студентської олімпіади з програмування у 2014 році» у Харківському національному економічному університеті імені Семена Кузнеця з 16 по 19 жовтня 2014 року буде проведено IIІ (фінальний) етап Всеукраїнської студентської командної олімпіади з програмування у другій групі.

Команда нашого університету "ChSTU 5GB" за результатами ІІ етапу Всеукраїнської студентської олімпіади з програмування вийшла до ІІІ етапу олімпіади у другій групі.