,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Новини В ЧДТУ діє молодіжний просвітницький клуб «Enter»
Неділя, 20 липня 2014 08:46

В ЧДТУ діє молодіжний просвітницький клуб «Enter»

В ЧДТУ діє молодіжний просвітницький клуб «Enter»

Вже півроку як студентством кафедри Хімії та хімічної технології неорганічних речовин Черкаського державного технологічного університету створено інтерактивний молодіжний просвітницький клуб «Enter».

В його рамках відбуваються вечори авторської поезії, проводяться засідання, на яких розглядаються права і обов’язків студентів, обговорюються алгоритми оформлення паспорту для виїзду за кордон. Активним членом даного клубу є  Сергій Шмиголь – голова Студентської ради ЧДТУ, який постійно  розповідає  про програми обміну, стажування для активних студентів за кордоном, а також організовує серії зустрічей на природоохоронну тематику.

3 червня 2014 р. відбулося чергове зібрання клубу «Enter», в рамках якого пройшла дискусія «Спілкування як складний процес». Безліч інтерактивних моментів та свого роду жартів дали змогу постійно тримати увагу кожного учасника і створили веселу та дружню атмосферу, в якій було дуже легко вести розмову. Із поміж усієї програми заходу варто виокремити ситуаційну задачу про студентку з проблемами у спілкуванні з однолітками, яка стала причиною виникнення цілої дискусії, а також веселу постановку-імпровізацію повчальної психологічної історії.

Крім цього було безліч різних ситуацій із життя, що зробило захід більш наповненим. Всі присутні винесли із цього заходу багато корисного для себе, а саме те, що необхідно бути терпимим та привітним до всіх, не зважаючи на свої особисті неприязні. Толерантність — запорука дружніх відносин.

Вечір психології мав досить цікавий та насичений сценарій: відразу видно, що не обійшлось без значного досвіду та високого рівня педагогічної майстерності людини, завдяки якій це все відбулось — викладача психології, к.п.н., доцента  Старовойтенко Н. В. Велика вдячність членів клубу за  організацію заходу висловлюється куратору групи ХТ-25 Фоміній Н.М. та в.о. голови профкому ЧДТУ Есеновій Т.П.

 

Галерея зображень