,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Новини В Черкаському державному технологічному університеті відбулася толока
Середа, 16 квітня 2014 08:52

В Черкаському державному технологічному університеті відбулася толока

В Черкаському державному технологічному університеті  відбулася толока

У рамках акції «За чисте довкілля» 12 квітня 2014 р. у Черкаському державному технологічному університеті пройшла загальноуніверситетська толока. Велика спільна справа – упорядкування й озеленення території навчального закладу – об’єднала усіх небайдужих.

Оргкомітет по підготовці заходу оприлюднив план-схему розвитку території ЧДТУ: на планшеті студентський Сквер Мрій і друга черга Площі знань квітують і прикрашають наше місто.

 Щоб це сталося якнайшвидше, цього дня, не зважаючи на похмуру погоду та маленький дощик, зійшлася університетська громада – студенти, викладачі, співробітники. Було закладено бузкову Алею професорів університету: кожен професор посадив дерево, а поруч були встановлені іменні таблички. Розпочато закладання гранітних блоків згідно з планом облаштування Площі Знань.

Активісти Студентської ради ЧДТУ займались упорядкуванням території майбутнього студентського «Скверу Мрій» – висаджували декоративні рослини, готували площу під квітники й газони.

Цього дня студентський актив ЧДТУ також узяв участь в акції «Зробимо Україну чистою»:  на площі 700-річчя Черкас було прибрано територію, висаджено більше 80 дерев і кущів, встановлено й пофарбовано місця для відпочинку, завезено свіжий пісок на дитячі майданчики.

Святковий настрій спільної праці підтримував музичний супровід.