,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Новини Ректор ЧДТУ виступила на засіданні робочої групи з розробки Стратегії розвитку Черкаської області на період до 2020 р.
П'ятниця, 28 листопада 2014 17:51

Ректор ЧДТУ виступила на засіданні робочої групи з розробки Стратегії розвитку Черкаської області на період до 2020 р.

Ректор ЧДТУ виступила на засіданні робочої групи з розробки Стратегії розвитку Черкаської області  на період до 2020 р.

Черкаські держслужбовці, науковці, представники громадських організацій та бізнес-кіл об’єднали свої зусилля задля створення якомога оптимальної стратегії розвитку Черкаської області. 24 листопада 2014 р. вони зібралися в облдержадміністрації – там відбулося розширене засідання робочої групи з розробки “Стратегії розвитку Черкаської області на період до 2020 року”. Його провів голова ОДА Юрій Ткаченко.

Мета "Стратегії регіонального розвитку Черкаської області на період до 2020 року" досить амбітна –досягти чи принаймні максимально наблизитися до європейських стандартів життя у найближчі шість років.

На початку засідання, перед початком розгляду головних положень “Стратегії розвитку Черкаської області на період до 2020 року”перед учасниками зібрання виступила з конкретними пропозиціями ректор Черкаського державного технологічного університету, професор  Тамара Качала.

Учасники засідання, які мали нагоду виступити, надали власні пропозиції щодо окремих напрямків соціально-економічного розвитку області для майбутньої Стратегії. Невдовзі робоча група збереться знову для того, аби продовжити напрацювання ідей для цієї Стратегії.

До складу робочої групи від Черкаського державного технологічного університету входять наступні науковці: д.е.н., професор Качала Т.М., д.е.н., професор Коломицева О.В., к.т.н., доцент Коновал В.М., д.і.н., професор Лазуренко В.М., д.е.н., професор Пасічник Ю.В., д.т.н., професор Столяренко Г.С., к.т.н., доцент Шадхін В.Ю.