,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Новини В ЧДТУ вели розмову про фізичне самовдосконалення особистості
П'ятниця, 31 жовтня 2014 21:47

В ЧДТУ вели розмову про фізичне самовдосконалення особистості

В ЧДТУ вели розмову про фізичне самовдосконалення особистості

 

30 жовтня 2014 рокув кінозалі Черкаського державного технологічного університету викладачами кафедри фізичного виховання Василем Биченком та Степаном Мариненком для студентів І курсу Факультету економіки та управління проведена просвітницька лекція на тему «Мотивація студентів до фізичного самовдосконалення особистості. Стресові ситуації у студентів ВНЗ».

Увазі аудиторії було запропоновано презентацію «Мотивація студентів до фізичного самовдосконалення», в процесі перегляду якої основна увага акцентувалася на необхідності забезпечення оптимального оздоровчого ефекту навчальних занять з фізичного виховання, корекції фізичних навантажень відповідно до функціональних і фізичних можливостей організму студента. Також було наголошено на необхідності виконання фізичних вправ з метою компенсації недостачі рухливої активності, яка виникає в умовах сучасного життя, та важливості вдосконалення функціональних можливостей організму, його розвитку й підвищення працездатності.

Презентація супроводжувалася фоторядом, який демонстрував покрокове виконання комплексу вправ, направлених на вдосконалення фізичного стану студентів.