,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Новини 20 вересня 2014 р. в ЧДТУ відбулося святкування Дня міста Черкаси
Субота, 20 вересня 2014 19:12

20 вересня 2014 р. в ЧДТУ відбулося святкування Дня міста Черкаси

20 вересня 2014 р. в ЧДТУ відбулося святкування Дня міста Черкаси

20 вересня 2014 р. в Черкаському державному технологічному університеті відбулося промо-свято «Студентська гостинність Черкаського державного технологічного університету – з любов'ю до рідного міста».

З вітальним словом до гостей свята звернулися проректор з гуманітарно-виховних питань ЧДТУ, професор Валентин Лазуренко; завідувач кафедри туризму та готельно-ресторанної справи Лариса Чепурда; почесна гостя – очільниця громадської організації «За процвітання Черкащини» Наталія Нетовкіна.

Оскількицього року День міста Черкаси відзначається у передтиждень Всесвітнього Дня туризму та Дня туризму в Україні, то левову частку організації свята залюбки взяла на себе кафедра туризму та готельно-ресторанної справи Черкаського державного технологічного університету.

Усім учасникам заходу було запропоновано взяти участь у туристичному квесті «Пізнай свій край і туристичний світ», переможцям якого було вручено призи. Протягом усього свята земляків та гостей міста художніми номерами вітали талановиті студенти ЧДТУ. А представники Студентської ради ЧДТУ влаштували «фотосушку» з демонстрацією фотографій з життя міста Черкаси.

Про історію та сьогодення Черкаського державного технологічного університету можна було дізнатися з відеороликів, які транслювалися з проекторів, встановлених на Площі знань біля корпусу № 2. Тут же, біля консультаційного столика,від кращих студентів – майбутніх працівників сфери туризму – можна було отримати професійну пораду про те, де краще відпочити, куди найцікавіше подорожувати. А студенти-ресторатори пригощали гостей власною випічкою – черкаськими булочками!

По завершенні свята, освідчуючись у любові до рідного міста, учасники заходу побажали усім мешканцям Черкас і гостям міста миру, щастя і процвітання у єдиній незалежній соборній Україні!