,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Новини Як у гуртожитку №4 ЧДТУ в Ice Bucket Challenge відзначились
П'ятниця, 19 вересня 2014 09:28

Як у гуртожитку №4 ЧДТУ в Ice Bucket Challenge відзначились

Як у гуртожитку №4 ЧДТУ в Ice Bucket Challenge відзначились

Традиції… є традиції. Ми знаємо, що це дуже позитивне явище як у певного народу, так і певної місцевості. Приємно, що у сучасному світі традиції подорожують, видозмінюються. Але основне, що вони несуть для кожного -  це позитив та добро.

Народжена в липні 2014 р. в Америці і розповсюджена у соцмережах акція Ice Bucket Challenge, прийшла в Україні у видозміненому вигляді. Якщо в Америці благодійні кошти від акції спрямовувались у фонд з вивчення аміотрофічного бічного склерозу, то в Україні – зібрані під час акції кошти направляються на розвиток армії та лікування поранених під час бойових дій військових.

Студенти Черкаського державного технологічного університету, які мешкають у гуртожитку №4 теж ніколи не лишаються осторонь від подібних заходів. А тому на черговому засіданні Студентської ради  гуртожитку було вирішено взяти участь у такій акції 17.09.2014р. Вирішили – зробили! Облившись холодною водою – і дух закалили, і пройшли певний об’єднавчий момент – адже тільки разом – ми сила! Тільки разом можна допомогти у сучасному скрутному світі. Зібрані кошти студенти перерахують на лікування пораненого Черкащанина. Ініціативу гуртожитку №4 підхопили й інші гуртожитки ЧДТУ.

До речі, в цьому проекті вже взяло участь багато викладачів, співробітників та студентів ЧДТУ.