,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Новини У ЧДТУ розпочався цикл тренінгів для молоді за спільної ініціативи Студентської ради та ГО «Ми є поруч»
Понеділок, 06 травня 2024 11:41

У ЧДТУ розпочався цикл тренінгів для молоді за спільної ініціативи Студентської ради та ГО «Ми є поруч»

У ЧДТУ розпочався цикл тренінгів для молоді за спільної ініціативи Студентської ради та ГО «Ми є поруч»

30 квітня 2024 року у Черкаському державному технологічному університеті розпочався цикл тренінгів для молоді за спільної ініціативи ГО «Ми є поруч» – опорного центру «Української освітньої платформи» та Студентської ради ЧДТУ.

На першому зібранні координатор ОЦ Українська освітня платформа Микола Максьома порушив питання соціальних послуг і технологій, які сприяють розвитку громад та підвищують рівень життя людей в них. 

У процесі зустрічі зі студентською молоддю Черкаського державного технологічного університету та воркшопу учасники з’ясували значення актуальних понять, зокрема: «соціальні послуги», «соціальні технології», «складні життєві обставини»; разом визначили чинники, що зумовлюють у людини складні життєві обставини; обговорили важливість соціальної профілактики, підтримки та обслуговування; дізналися про 18 базових соціальних послуг та встановили відповідність між назвою послуги та її наповненням.

Також під час події створювали власні соціальні технології, зокрема визначали бенефіціарів, формулювали ідею, визначали інструменти та покроковість дій.

Організатори ініціативи висловлюють сподівання, що ці знання стануть корисні учасникам та підсилять громаду новими ідеями.