,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Новини На кафедрі «Технології та обладнання машинобудівних виробництв» пройшла науково-практична конференція до Днів студентської науки ЧДТУ
Вівторок, 23 квітня 2024 15:54

На кафедрі «Технології та обладнання машинобудівних виробництв» пройшла науково-практична конференція до Днів студентської науки ЧДТУ

На кафедрі «Технології та обладнання машинобудівних виробництв» пройшла науково-практична конференція до Днів студентської науки ЧДТУ

23 квітня 2024 року, в межах Днів студентської науки ЧДТУ, на кафедрі «Технології та обладнання машинобудівних виробництв» Черкаського державного технологічного університету відбулася науково-практична конференція, у якій взяли участь здобувачі освітнього ступеня бакалавра 2, 3, 4 курсів навчання та здобувачі освітнього ступеня магістра 1 курсу.

Під час традиційної наукової події 16 учасників представили доповіді, що розкривають інноваційні методи і технології машинобудівної галузі та галузей промисловості суміжних з нею.

За результатами оцінювання представлених робіт місця доповідачів розподілилися наступним чином:

І місце: здобувач групи ПМ-21 Фесенко Д.С., керівник: к.т.н., ст. викладач Хижняк Є.В. з доповіддю «Перспективи застосування машинного зору в сфері 3D друку».

ІІ місце: здобувач групи ПМ-11 Середа О.О., керівник: к.т.н. доцент Коваленко Ю.І. з доповіддю «Багатофункціональне покриття на оптичному склі» та здобувач групи ПМ-32 Каверзін О.П., керівник: старший викладач Мацепа С.М., з доповіддю «Принцип електронно-променевого 3D-друку».

ІІІ місце: здобувач групи ПМ-21 Резолюта Б.Б., керівник: д.т.н..професор Гордієнко В.І., з доповіддю «Конструкційні, інструментальні і триботехнічні наноматеріали» та здобувач групи МАКІТ-23-09 Красноштан Д. В., керівник: д.т.н. професор Канашевич Г.В.; викладач Дмитренко П.П., з доповіддю «Використання лазера в медицині та в медично-спортивних приладах».