,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Новини ЧДТУ запрошує творчу молодь до участі у IV Черкаському обласному фестивалі-конкурсі юнацької творчості «Крила-2024»
Четвер, 04 квітня 2024 09:47

ЧДТУ запрошує творчу молодь до участі у IV Черкаському обласному фестивалі-конкурсі юнацької творчості «Крила-2024»

ЧДТУ запрошує творчу молодь до участі у IV Черкаському обласному фестивалі-конкурсі юнацької творчості «Крила-2024»

Черкаський державний технологічний університет (Відділ студентського розвитку та культурних програм) оголошує про проведення IV Черкаського обласного фестивалю-конкурсу юнацької творчості «Крила-2024».

Реалії війни змушують змінити формат проведення конкурсу – цьогоріч він пройде у онлайн-форматі. Однак, оргкомітет фестивалю сподівається, це дасть змогу ще більше розширити горизонти творчого бачення талановитої юні Черкащини і знайти нові підходи до втілення театрального мистецтва, художнього слова чи авторської літератури.

Запрошуються учні та вихованці закладів освіти віком від 15 до 22 років долучитися до участі у Фестивалі-конкурсі «КРИЛА-2024», до 8 травня надіславши відеозапис конкурсного твору на електронну пошту Оргкомітету: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Нагородження та гала-виступи лавреатів Фестивалю-конкурсу відбудуться у Міжнародний день вишиванки, 16 травня 2024 року, в Черкаському державному технологічному університеті.

З Положенням про Фестиваль «КРИЛА-2024» можна ознайомитися за посиланням.