,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Міжнародна діяльність Новини, оголошення, конференції Стипендії на навчання, дослідницьке, мистецьке і лекційне стажування у Словаччині 2024-2025
Понеділок, 04 березня 2024 14:36

Стипендії на навчання, дослідницьке, мистецьке і лекційне стажування у Словаччині 2024-2025

Стипендії на навчання, дослідницьке, мистецьке і лекційне стажування у Словаччині 2024-2025

Національна стипендійна програма Словацької Республіки оголошує новий прийом заявок на здобуття стипендій на навчання, дослідницьке, мистецьке і лекційне стажування у Словаччині у 2024/2025 академічному році.

 

Кінцевий термін подання заявок – 30 квітня 2024 р. Заявки потрібно подавати онлайн на сайтах www.stipendia.sk, www.scholarships.sk. На цих ресурсах також розміщена детальна інформація про стипендії.

 

Національна стипендіальна програма Словацької Республіки створена для підтримки мобільності іноземних студентів та аспірантів, викладачів ЗВО, дослідників і митців під час їхнього навчання чи дослідницької роботи в словацьких закладах вищої освіти і дослідницьких центрах.

 

У разі виникнення запитань можна звертатися безпосередньо до адміністраторів цієї програми:

 

Сільвіа Ліповска (Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.) – для претендентів серед студентів та докторантів;

 

Ондрей Арадски (Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.) – для претендентів серед викладачів ЗВО, наукових та/або мистецьких працівників.