,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Міжнародна діяльність Новини, оголошення, конференції Програма стипендій Уряду Польщі для молодих науковців.
П'ятниця, 24 листопада 2023 11:52

Програма стипендій Уряду Польщі для молодих науковців.

Програма стипендій Уряду Польщі для молодих науковців.
Завантажити прикріплення:

Розпочався черговий набір кандидатів на програму стипендій Уряду Польщі для молодих науковців.

Прийом заявок до 1 березня 2024 року.

Перевага надається кандидатам, які вже мають певні наукові досягнення та/або організаційну діяльність і чия попередня діяльність дає найбільші надії на те, що вона стане засобом використання набутої в Польщі спеціалізації у своїх країнах у різних галузях наукового життя та громадської діяльності. Стипендії надаються для продовження дослідницького проекту в рамках наукового стажування.Кожний із відібраних кандидатів може отримати стипендію одноразово на визначений період і без можливості її продовження на наступний рік, окрім надзвичайних обставин.Загальна тривалість стажування та мовного курсу становить 10 місяців, із можливістю продовжити термін перебування на додатковий місяць (липень 2025 р.), якщо координатор програми, за погодженням з науковим керівником, подасть заявку на таке продовження.

Реалізація програми для осіб, які володіють польською мовою на достатньому рівні, розпочнеться 1 вересня 2024 р. із додаткового підготовчого курсу у Варшавському університеті, який охоплюватиме лекції на загальну тематику та додатковий курс польської мови.У випадку стипендистів, які погано володіють польською мовою, реалізація програми розпочнеться 1 серпня 2024 р. із додаткового інтенсивного мовного курсу. У такому випадку стипендія може тривати загалом 12 місяців.Реалізація стажування (навчання) вже у визначених навчальних закладах почнеться з 1 жовтня 2024 р. і закінчиться 30 червня 2025 р.

Анкета заявки та більше інформації доступно на сайті: https://studium.uw.edu.pl/programy-stypendialne/program-rzadu-rp-dla-mlodych-naukowcow/nabor-do-programu-rzadu-rp-dla-mlodych-naukowcow/