Версія для друку
П'ятниця, 24 березня 2017 08:26

21 березня, у рамках Наукового марафону, презентувала свою діяльність кафедра іноземних мов лінгвістичного факультету ЧДТУ.

21 березня, у рамках Наукового марафону, презентувала свою діяльність  кафедра іноземних мов лінгвістичного факультету ЧДТУ.

21 березня, у рамках Наукового марафону, презентувала свою діяльність кафедра іноземних мов лінгвістичного факультету ЧДТУ. Викладачі кафедри розповіли численним присутнім про методики навчання іноземних мов, методичні семінари, інноваційні техніки і прийоми, які активно впроваджуються у викладацьку діяльність. Зокрема - рольові ігри та ситуації, усні презентації з обґрунтуванням власної позиції, тематичні дискусії, віртуальні проекти, відеофільми з завданнями до них, тощо. Навесні кожного року кафедра проводить мовну олімпіаду у чотирьох кваліфікаціях: аудіювання, читання, граматичні тести, ситуативне усне мовлення. У рамках Днів студентської науки в університеті кафедра проводить наукову студентську конференцію, що надає можливість студентам оприлюднити результати своїх наукових розвідок щодо перспективного тандему іноземної мови та отримуваної спеціальності.

Викладачі кафедри іноземних мов ЧДТУ розповіли також про співпрацю із Британською Радою в Україні, Розмовний клуб та багато інших корисних ініціатив кафедри як для студентів, так і для викладачів ЧДТУ.

Галерея зображень