,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Новини Писанка ЧДТУ здобула гран-прі у конкурсі арт-об’єктів
Вівторок, 10 квітня 2018 14:40

Писанка ЧДТУ здобула гран-прі у конкурсі арт-об’єктів

Писанка ЧДТУ здобула гран-прі у конкурсі арт-об’єктів

9 квітня представники Черкаського державного технологічного університету взяли участь у «Черкаському Великодньому фестивалі», який традиційно проходив у середмісті Черкас, а саме на Соборній площі та у сквері «Юність».

Музичні вітання, дитячі конкурси, майстер-класи просто неба, ярмарок народних майстрів та спільний «кривий танок» – таким атмосферним був один із днів «Черкаського Великоднього фестивалю».

У межах фестивалю   відзначили й учасників конкурсу  арт-об’єктів «Черкаська писанка – 2018». Цього дня переможців творчого змагання в різних номінаціях нагородив заступник мера Черкас Ігор Волошин.

Кожна писанка – унікальна й неповторна, у кожній із них закладений глибинний зміст, – наголосив Ігор Володимирович, відзначивши високий рівень кожної з представлених на площі робіт.

Цьогоріч писанка Черкаського державного технологічного університету «Погляд у майбутнє», над створенням якої чаклували талановиті майстри кафедри дизайну ЧДТУ: Олена Галицька, Іван Суржиков, Ірина Саєнко та Вікторія Зайцева, отримала гран-прі в номінації «унікальність». 

- Україна - це космос, сповнений візерунком трипільських знаків, це сузір'я яскравих особистостей, героїв, це Чумацький шлях сповнений сіллю труднощів і сяйвом перемог теперішніх і майбутніх, це галактики нових поколінь, - так говорить про концепцію мистецької роботи модератор проекту, старший викладач кафедри дизайну ЧДТУ Олена Галицька.