,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Новини ЧДТУ долучився до організації та проведення VIII міського конкурсу «Екологічна казка»
Понеділок, 26 березня 2018 15:01

ЧДТУ долучився до організації та проведення VIII міського конкурсу «Екологічна казка»

ЧДТУ долучився до організації та проведення VIII міського конкурсу «Екологічна казка»

22 березня в актовій залі Центру дитячої та юнацької творчості м. Черкаси (ЦДЮТ) на свято до Всесвітнього дня води зібралисячеркаські школярі - переможці VIII міського конкурсу «Екологічна казка». Учасники отримали подарунки від багатьох партнерів конкурсу, зокрема в церемонії нагородження взяв участь Черкаський державний технологічний університет.

Учні черкаських шкіл віком 7–12 років змагалися в написанні казок та виготовленні книжок-саморобок на тему «З брудної криниці не нап’єшся водиці». Старшокласники ж знімали відео на тему «Економимо воду – зберігаємо водойми».

На розгляд журі було подано 82 роботи. У складі журі від Черкаського державного технологічного університету працювала старший викладач кафедри хімічних технологій та водоочищення Наталія Фоміна. Вона відмітила, що було зовсім не просто вибирати найкращих, оскільки рівень робіт зростає з кожним роком. Звичайно хотілося б нагородити всіх, але серед кращих завжди є найкращі.

Від Черкаського державного технологічного університету талановитим черкаським дітлахам подарунки вручив доцент кафедри хімічних технологій та водоочищення  Андрій Громико. Подяками було відзначено вчителів, чиї вихованці стали переможцями конкурсу.

Що ж, бажаємо школярам успіхів та подальших перемог в наступних конкурсах!