,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Новини Аспірант кафедри філософських і політичних наук ЧДТУ увійшла до «Рейтингу фахівців політичних професій»
Середа, 13 грудня 2017 13:46

Аспірант кафедри філософських і політичних наук ЧДТУ увійшла до «Рейтингу фахівців політичних професій»

Аспірант кафедри філософських і політичних наук ЧДТУ увійшла до «Рейтингу фахівців політичних професій»

У понеділок, 11 грудня 2017 року, у Києві Асоціація професійних політичних консультантів (АРРС) оголосила результати «Рейтингу фахівців політичних професій» в чотирьох номінаціях: «Політтехнолог - 2017», «Політичний консультант - 2017», «Політичний експерт - 2017», «Політолог - 2017».

У цих чотирьох номінацяіх перемогли люди, відомі за межами професійного цеху.

Серед науковців, що увійшли до рейтингу у номінації «Політтехнологи», й аспірантка кафедри філософських і політичних наук ЧДТУ (2012 - 2015), кандидат філософських наук (2017) Брацун Інна Леонідівна.

За словами організаторів рейтингу, давно пора внести ясність в питання, хто в Україні є політконсультантом, хто політологом, хто експертом, а хто - технологом. У АРРС переконані, що цей рейтинг допоможе журналістам краще орієнтуватися в специфіці професій, а редакторам ТВ - запрошувати на ефіри профільних фахівців.

Колектив Черкаського державного технологічного університету, зокрема  кафедри філософських і політичних наук вітає Інну Брацун із особистим досягненням та зичить натхнення у підкоренні нових наукових вершин!