,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Новини Факультету електронних технологій і робототехніки ЧДТУ відсвяткував свій День народження.
Четвер, 23 листопада 2017 16:43

Факультету електронних технологій і робототехніки ЧДТУ відсвяткував свій День народження.

Факультету електронних технологій і робототехніки ЧДТУ відсвяткував свій День народження.

Сьогодні, 23 листопада,факультету електронних технологій і робототехніки ЧДТУ відзначив свій 28-й День народження.

−     Факультет набуває нового розвитку та постійно збагачується новими спеціальностями та напрямами. На це є державна підтримка. Незабаром планується відкриття кількох нових наукових лабораторій за підтримки Черкаської обласної ради. Сьогодні, фахівці ФЕТР користуються неабияким попитом на ринку праці,−зазначив у вітальному слові ректор ЧДТУ Олег Григор.

Привітав зі святом студентів та професорсько-викладацький склад декан факультету електронних технологій і робототехніки  Артем Гончаров.

−     Наш факультет має чим пишатися: висококваліфіковані викладачі, студенти, які відзначаються успіхами у навчанні та перемогах в різноманітних конкурсах, змаганнях, олімпіадах. Всім бажаю іти тільки вперед і ні на мить не зупинятися на досягнутому. Хочу подякувати професорсько-викладацькому складу за професійність та  наполегливу працю,− наголосив Артем Володимирович.

Продовженням урочистостей став святковий концерт за участі талановитої студентської молоді факультету. Концертна програма була насичена піснями, віртуозною грою на баяні, гумористичними віршами про студентське життя, відеороликами, вікторинами та квестами.

Від імені профспілкового комітету ЧДТУ Бондаренко Юлія Юріївна привітала всіх присутніх зі святом та висловила найщиріші побажання.