,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Новини Студенти ЧДТУ взяли участь у Фестивалі «Студентський калейдоскоп - 2017»
Четвер, 16 листопада 2017 14:39

Студенти ЧДТУ взяли участь у Фестивалі «Студентський калейдоскоп - 2017»

Студенти ЧДТУ взяли участь у Фестивалі «Студентський калейдоскоп - 2017»

Днями, 14 листопада 2017 року, студенти ЧДТУ відвідали Фестиваль творчості «Студентський калейдоскоп - 2017», присвячений Дню студента, який проходив на базі обласного Будинку вчителя за підтримки обласної організації Профспілки працівників освіти і науки України.

У Фестивалі творчості взяли участь студенти всіх провідних вищих навчальних закладів Черкаської області. Мистецький захід пройшов у теплій дружній затишній атмосфері, а студенти отримали масу позитивних емоцій та цінні призи від обласної організації Профспілки працівників освіти і науки України.

Черкаський державний технологічний університет на Фестивалі творчості представляли: співочий дует  у складі студента 4 курсу ФЕУ Харченка  Владислава та його сестри Дарини  з піснею «Гистория майого Жиця», танцювальний дует  першокурсників факультету харчових технологій та сфери обслуговування Вельган Лесі та Лапінського Михайла, який продемонстрував запальний  український танок «Чорноморочка». А справжньою прикрасою заходу стало виконання мелодійної пісні китайською мовою про історію кохання студентом навчально-наукового центру по роботі з іноземними студентами  Лі Чао з Китаю.