,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Новини Команда ЧДТУ перемогла у дебатному турнірі «Кубок Черкас»
Вівторок, 03 жовтня 2017 09:41

Команда ЧДТУ перемогла у дебатному турнірі «Кубок Черкас»

Команда ЧДТУ перемогла у дебатному турнірі «Кубок Черкас»

Цими вихідними, 30 вересня – 1 жовтня 2017 року, відбувся дебатний турнір «Кубок Черкас» для учнів і студентів навчальних закладів міста, у якому взяли  участь близько 50-ти учасників. Організаторами інтелектуального заходу стали «Черкаський дебатний клуб», «Ораторська платформа» та ВМГО «Федерація дебатів України».

Протягом двох днів учасники турніру змагалися між собою у майстерності переконувати, аргументувати та доводити свою позицію.

 

ЧДТУ представляли три команди в складі Таїсії Кришні, Альони Бондар, Вікторії Гунько, Євгенія Короля, Софії Ярмош та Володимира Півненка. Крім цього, до дебатного турніру долучилася команда зі Смілянського промислово-економічного коледжу ЧДТУ, а саме Анна Мачульна і Мирослав Авчинніков. 

Як повідомив представник Всеукраїнської молодіжної громадської організації «Федерація дебатів України» Сергій Ганницький, переможцями турніру стала команда «Агонь» студентів Черкаського державного технологічного університету у складі Софії Ярмош та Володимира Півненка.

 Щиро вдячні нашим командам за гідне представлення Черкаського державного технологічного університету на дебатному турнірі «Кубок Черкас», вітаємо команду «Агонь» з перемогою та зичимо всім впевнено рухатися вперед до нових звершень!

 

Довідка:

Дебати – це інтелектуальна гра, що розвиває критичне мислення, когнітивну гнучкість, комунікативні навички, вміння працювати в команді та сприяє формуванню громадянської позиції у молоді.