,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Новини У ЧДТУ презентували свої успіхи та здобутки кафедри будівельного факультету
Четвер, 18 травня 2017 10:43

У ЧДТУ презентували свої успіхи та здобутки кафедри будівельного факультету

У ЧДТУ презентували свої успіхи та здобутки кафедри будівельного факультету

17 травня у рамках Наукового марафону презентували свою роботу кафедра промислового та цивільного будівництва і кафедра будівельних конструкцій.

 

- Сьогодні, як і багато років тому, роботу кафедри спрямовано на підготовку висококваліфікованих фахівців, які б, оволодівши фундаментальними та спеціальними знаннями, здатні були до самостійної творчої роботи, - зазначив декан будівельного факультету ЧДТУ Денис Грецький. - Науковці обох кафедр плідно співпрацюють із провідними навчальними закладами, науковими центрами, будівельними установами та організаціями України задля постійного підвищення рівня освіти наших студентів.

- Людство в усі часи будувало – власне майбутнє, свій дім та свою країну. Саме тому ми намагаємось готувати не лише висококласних фахівців та успішних керівників будівельних підприємств, але й справжніх патріотів України, її майбутню еліту, - констатував ректор ЧДТУ Олег Григор.  

На презентацію кафедр будівельного факультету завітали його випускники різних років: провідний інженер ДП «Держгірпромнагляду» Віктор Чернявський, начальник Управління виробничо-технічного та кошторисно-договірного супроводу будівництва Департаменту капітального будівництва Черкаської ОДА Олександр Печиборщ, начальник управління державної архітектурно-будівельної інспекції в Черкаській області Віталій Полтавець,  директор ПП Теплостандарт» Тетяна Момот, технічний директор ТОВ «Гарант» Денис Бурімов, директор ТОВ «Нова строй груп» Андрій Нижник. Усі вони у своїх виступах підкреслювали велике число випускників ЧДТУ у будівельній сфері регіону та країни, постійний розвиток будівельного факультету і університету загалом, та потужний зв’язок у ньому виробництва та науки задля високого рівня підготовки фахівців. А ще одним доказом цього рівня стали доповіді випускників та студентів будівельного факультету, якими завершилась презентація його кафедр.