,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Новини ЧДТУ відзначив День знань
П'ятниця, 02 вересня 2016 14:29

ЧДТУ відзначив День знань

ЧДТУ відзначив День знань

01.09.2016 року в Черкаському державному технологічному університеті привітали студентів з початком нового навчального року. Для першокурсників цей рік дає надію на нові відкриття, поглиблення знань, освітній розвиток, а також нагоду знайти нових надійних друзів і стати частиною великої дружної родини ЧДТУ.

Після внесення прапорів України та Черкаського державного технологічного університету та виконання Гімну України до присутніх із вітальним словом звернувся виконуючий обов’язки ректора університету Олег Олександрович Григор.

Від Черкаської обласної державної адміністрації учасників урочистого заходу привітав перший заступник голови ОДА Віталій Володимирович Коваль. Привітав студентів ЧДТУ і голова Федерації профспілок Черкаської області Петро Васильович Шевченко.

Від імені професорсько-викладацького складу до учасників урочистої лінійки звернувся доктор педагогічних наук, професор Триус Юрій Васильович, який побажав студентам не боятися втілювати свої мрії в життя і не забувати, що шлях до успіху пролягає через долини тяжкої праці та невдач: «Per aspera ad astra» (“Через терни до зірок”). Після його виступу представники ректорату, професорсько-викладацького складу, гості традиційно засіяли студентів зерном знань.

Серед понад 1800 студентів-першокурсників цього року студентами стали і 34 бійці АТО. Вручення 17 особам із них залікових книжок стало особливістю цьогорічної святкової лінійки. Почесну місію вручення залікових книжок надали першому заступнику голови ЧОДА Ковалю Віталію Володимировичу і в.о. ректора ЧДТУ Олегу Олександровичу Григору.

Вітальне слово для студентів з початком навчального року пролунало від голови Студентської ради ЧДТУ Іскімжі Івана. За традицією, студентам першого курсу Іван урочисто передав символічний «Ключ Знань».

По завершенню святкового заходу було зроблене загальне фото університетської родини.

Ця подія стала відправною точкою початку нового 2016-2017 навчального року.

Галерея зображень