,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Новини День Незалежності України
Понеділок, 22 серпня 2016 15:23

День Незалежності України

День Незалежності України

ШАНОВНІ ДРУЗІ!

Напередодні двох величних свят - дня ПРАПОРА УКРАЇНИ ТА 25-Ї РІЧНИЦІ ЗДОБУТТЯ НЕЗАЛЕЖНОСТІ УКРАЇНИ - сердечно вітаємо викладачів, співробітників та студентів Черкаського
державною технологічного університету з цими визначними датами.

На відстані у чверть століття особливо чітко усвідомлюється значення події, що відбулася 24 серпня 1991 року - проголошення Незалежності України. Ця знаменна подія і надалі буде запорукою єднання та національної злагоди, збереження суверенітету України в колі європейських держав.

Кольори неба і хлібного лану на державному прапорі свідчать про одвічне прагнення українців мирною працею здобувати щастя для своїх родин і надихають на ратний подвиг наших захисників.

Від усієї душі зичимо Вам та Вашим рідним мирного неба над головою, добра та спокою у кожному серці, міцною здоров'я і щастя, добра й достатку, щедрої долі, терпіння і наснаги, успіхів у навчанні. в усіх справах і починаннях, подальших перемог заради процвітання незалежної України, поліпшення добробуту народу.

Нехай наші серця сповнюються гордістю за нашу Вітчизну, відданістю й патріотизмом, прагненням до єдності та порозуміння!

Слава Україні!

Ректорат
Профком