,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Новини З Батурином в душі – з Україною в серці
Вівторок, 10 травня 2016 13:38

З Батурином в душі – з Україною в серці

З Батурином в душі – з Україною в серці
    З метою формування у молоді національно-патріотичної свідомості і національної гідності, об’єднання активної молоді з різних регіонів України, з 25 по 27 травня 2016 року у м. Батурин (Бахмацький р-н, Чернігівська обл.) Департаментом сім’ї, молоді та спорту Чернігівської обласної державної адміністрації спільно з Мінмолодьспортом проводиться Всеукраїнська акція, спрямована на формування патріотичної свідомості молоді, «З Батурином у душі – з Україною в серці».
    Акція організовується у форматі наметового містечка. Програма заходу передбачає: військово-патріотичні змагання, змагання з орієнтування на місцевості, вивчення базових основ виживання в екстремальних ситуаціях, поводження під час обстрілів, основам тактичної медицини, поводження зі стрілецькою та холодною зброєю, навчання моральній стійкості та психологічним основам під час виконання завдань воєнного характеру. Учасники акції також ознайомляться з пам’ятками міста та історією «Гетьманської столиці».
    Проїзд з м. Києва до м. Батурина та у зворотному напрямку, а також харчування учасників здійснюється за рахунок приймаючої сторони.
    Обладнанням для проживання (намети, спальні мішки, каремати тощо) делегація забезпечує себе самостійно.
    Також, для участі у акції, з собою необхідно мати прапор області, вишиванки, комплект польової (спортивної) форми та взуття для занять.
    Запрошуються молоді люди віком від 18 до 30 років, які займають активну громадянську позицію у сфері національно-патріотичного розвитку.
      Заявку на участь подавати за встановленою формою на електрону адресу: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.