,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Новини За здобуті знання випускники - лінгвісти ЧДТУ дякували наставникам іноземними мовами
П'ятниця, 03 липня 2015 10:17

За здобуті знання випускники - лінгвісти ЧДТУ дякували наставникам іноземними мовами

За здобуті знання випускники - лінгвісти ЧДТУ дякували наставникам іноземними мовами

Усміхнені, щасливі, енергійні та творчі – такими запам’ятаються нам цьогорічні випускники лінгвістичного факультету Черкаського державного технологічного університету! 48 вчорашніх студентів, а нині бакалаврів та спеціалістів, на урочистому святкуванні приймали вітання з нагоди закінчення навчання.

– Ми пишаємося, що підготували для нашої країни спеціалістів, яким розбудовувати її європейське майбуття, – привітав випускників в.о. ректора університету Сергій Назаренко. – Впевнений у вашому щасливому майбутньому, бажаю всім доброї життєвої дороги, професійних та особистих перемог!

Доктор педагогічних наук, професор, декан лінгвістичного факультету Людмила Білик також звернулася до випускників:

– Стіни нашого університету – наш дім, а випускники для нас – наші діти. Всі роки навчання ми і виховували вас, і віддавали свій досвід, тепер ми гордимось вами. Перед нашими випускниками відкриваються неймовірні перспективи, – зазначила декан.

В.о. ректора ЧДТУ Сергій Назаренко вручив Грамоти за активну участь в громадському житті університету Анастасії Іллясовій, Ксенії Цяпуті, Олені Гулій, Олені Капустинській.

Бажали успіху в майбутніх звершеннях уже колишнім студентам помічник декана з виховної роботи Юлія Макаренко, помічник декана з навчальної роботи Людмила Марікуца, завідувач кафедри іноземних мов Дарина Колесник, помічник декана з наукової роботи Марина Орлова і завідувач кафедри романо - германської філології та перекладу Зоя Кучер.

Креативно вітали випускників студенти факультету, зворушливо прозвучала пісня у виконанні випускниці Оксани Цяпути, переможниці XVII Міжнародного фестивалю-конкурсу студентської художньої творчості «Барви осені-2014», і її мами Світлани Цяпути.

Вітальні слова різними мовами також лунали і від самих випускників: Люба Левченко подякувала за отриманий досвід на посаді голови студентської ради факультету своєю профільною мовою – англійською; Сергій Дорошенко з присмаком гумору дякував університету за відмінний рівень своєї улюбленої мови – німецької; Інна Шмиголь вразила гостей милозвучною вимовою французької мови; Ілона Матвеєва, яка багато віршів присвятила нашим героям, висловила подяку воїнам за таку можливість – отримати диплом на мирній Черкащині.

Світла і добра вам, миру і злагоди, шановні випускники!