,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Новини ЧДТУ запрошує до обговорення теми медіаграмотності
Середа, 20 жовтня 2021 15:11

ЧДТУ запрошує до обговорення теми медіаграмотності

ЧДТУ запрошує до обговорення теми медіаграмотності

21 жовтня 2021 року цикл зустрічей у межах міжнародного проєкту «Програма з розширення можливостей заради відновлення порозуміння для лідерів громад в Україні «Мир у цифровий час» у Черкаському державному технологічному університеті продовжиться блог-кафе на тему «ЗМІни своє відношення до медіа. Практика медіаграмотності». Модератор дискусійної зустрічі — амбасадор проєкту, магістрант ЧДТУ Денис Цюра, який реалізовує власний мініпроєкт «Блогерство та журналістика. Різнобічність інформації у питанні війни».  

Учасники попереднього блог-кафе «ЗМІни у стандартах журналістики. Маніпуляції та різнобічність інформації» обговорили стандарти журналістики та їхню актуальність у сучасній медіасфері, розглянули різновиди маніпуляцій у засобах масової інформації та в цифровому просторі.  Цього разу, за словами організатора заходу, гості блог-кафе зможуть на практиці прокачати свої навички медіаграмотності: на реальних прикладах розрізняти маніпулятивну інформацію. 

До участі у блог-кафе запрошують як практиків медіасфери (журналістів та блогерів), так і усіх охочих, кому цікава тема сучасної журналістики.  

Посилання для реєстрації на захід: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScIN0bIXlDks0Ap93X33fPmcGRQAreH4UxNicYo5AcXErxMHw/viewform?fbclid=IwAR26VXCd5JXUXScu3-x_aGoGzzsAILyQTjAyGQXwwY5_Ix7hZpPAkZMVaMA 

Початок заходу: 15:00 

Місце проведення: бул. Шевченка, 460, 1-й корпус ЧДТУ, аудиторія 712  

Проєкт «Мир у цифровий час», який на Черкащині реалізовують спільно ЧДТУ та громадська організація «Центр соціальних комунікацій», виконується у співпраці з громадською організацією «Фундація прав людини» та фінансується Інститутом зовнішніх культурних зв’язків (IFA) коштами Міністерства закордонних справ Федеративної Республіки Німеччина.