,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Новини У ЧДТУ оголошено другий набір на курс з підприємництва для військовослужбовців у межах проєкту «Норвегія-Україна»
Понеділок, 13 вересня 2021 10:17

У ЧДТУ оголошено другий набір на курс з підприємництва для військовослужбовців у межах проєкту «Норвегія-Україна»

У ЧДТУ оголошено другий набір на курс з підприємництва для військовослужбовців у межах проєкту «Норвегія-Україна»

У Черкаському державному технологічному університеті триває  другий набір на безкоштовний курс «Основи підприємництва: відкриття власного бізнесу» в межах проєкту «Норвегія-Україна». Навчання стартує 20 вересня 2021 року

Курс створено для ветеранів силових структур, колишніх військовослужбовців ЗСУ, учасників бойових дій і членів їхніх родин, а також – членів родин загиблих військовиків. «Основи підприємництва» допоможуть набути практичних навичок і компетенції для написання бізнес-плану й відкриття власного бізнесу. 

У ході соціальної адаптації учасники проєкту отримують правову та психологічну допомогу, сприяння в працевлаштуванні та організації власного бізнесу. 

По закінченню курсу випускники отримують три документи: свідоцтво про професійну перепідготовку державного зразка, спільний сертифікат університету NORD та ЧДТУ, спільний диплом Міністерства закордонних справ і Міністерства оборони Норвегії. 

Форма для реєстрації https://bit.ly/3nGfvzR 

Керівник  проєкту від Черкаського державного технологічного університету – завідувачка кафедри соціального забезпечення ЧДТУ Інна Журба (контактний номер +380931072287).

Керівник проєкту від ГО «МЕЖА.ЮА» Олександр Тимошенко.  

Програма «Норвегія-Україна» ефективно реалізується в Україні вже протягом 16 років. За цей період її учасниками стали понад 11 тисяч осіб, серед них – більше ніж 1,5 тисячі — це учасники АТО/ООС. Проєкт, який фінансується Міністерством закордонних справ Норвегії, допомагає ветеранам та членам їхніх сімей соціально адаптуватися та здобути освіту для успішного працевлаштування або організації власного бізнесу. Нині проєкт «Норвегія-Україна. Професійна адаптація. Інтеграція в державну систему» (NUPASS) реалізується у 25 містах України за різними напрямами.