,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Новини ЧДТУ та ТОВ «НОВУМЕДИКАЛ ПЛЮС» співпрацюватимуть задля кваліфікованої підготовки фахівців різних спеціальностей
Понеділок, 16 серпня 2021 16:39

ЧДТУ та ТОВ «НОВУМЕДИКАЛ ПЛЮС» співпрацюватимуть задля кваліфікованої підготовки фахівців різних спеціальностей

ЧДТУ та ТОВ «НОВУМЕДИКАЛ ПЛЮС» співпрацюватимуть задля кваліфікованої підготовки фахівців різних спеціальностей

5 серпня 2021 року ректор Черкаського державного технологічного університету Олег Григор та директорка Товариства з обмеженою відповідальністю «НОВУМЕДИКАЛ ПЛЮС» Оксана Іваниченко підписали Договір про співпрацю. Мета започаткованого партнерства — сприяти розвитку взаємного співробітництва щодо навчальних, методичних, наукових і творчих контактів задля кваліфікованої підготовки фахівців різних спеціальностей університету. 

В межах співпраці, відповідно до умов договору, працівники ТОВ «НОВУМЕДИКАЛ ПЛЮС» братимуть участь у наукових та науково-практичних конференціях, лекціях, семінарах, круглих столах, організованих університетом, для спільного обговорення актуальних проблем у галузі діяльності установи. ЧДТУ сприятиме підвищенню кваліфікації працівників компанії-партнера згідно з освітніми послугами. 

Зі свого боку, ТОВ «НОВУМЕДИКАЛ ПЛЮС» надаватиме здобувачам вищої освіти ЧДТУ можливість проходження практики та виступатиме партнером у працевлаштуванні випускників університету.