,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Новини Представники ЧДТУ взяли участь у виставці-фестивалі AGROSHOW Ukraine-2021
П'ятниця, 18 червня 2021 14:33

Представники ЧДТУ взяли участь у виставці-фестивалі AGROSHOW Ukraine-2021

Представники ЧДТУ взяли участь у виставці-фестивалі AGROSHOW Ukraine-2021

Черкаський державний технологічний університет на правах партнера долучився до масштабної події виставки-фестивалю AGROSHOW Ukraine-2021, яка упродовж трьох днів, з 16 до 18 червня 2021 року, тривала на території Черкаського аеропорту.

Черкаський державний технологічний університет презентував учасникам агровиставки спеціальності, за якими здійснюється підготовка фахівців у єдиному технологічному закладі вищої освіти Черкащини, демонстрував наукові розробки та винаходи. Активну участь у  AGROSHOW Ukraine-2021 взяли факультет комп'ютеризованих технологій машинобудування та дизайну, зокрема кафедра автомобілів та технологій їх експлуатації і кафедра проектування харчових виробництв та верстатів нового покоління, кафедра менеджменту та бізнес-адміністрування, представники факультету електронних технологій і робототехніки та підготовче відділення Черкаського державного технологічного університету.

Окрім того, для ЧДТУ участь у AGROSHOW    це унікальна можливість налагодити контакти для подальшої співпраці з провідними українськими компаніями; також познайомитися з новітніми технологіями та розробками в сільськогосподарській галузі, якісним обладнанням та сучасною технікою вітчизняного та зарубіжного виробництва, а отже збагатитися знаннями та зробити суттєвий крок вперед у саморозвитку та самовдосконаленні. 

Цьогоріч  в межах AGROSHOW країна вперше відзначила День фермера. Учасниками події стали понад 1800 компаній з України та з-за кордону, а кращих фермерів регіону було відзначено грамотами Черкаської  облдержадміністрації та Міністерства аграрної політики і продовольства. AGROSHOW Ukraine-2021  – це можливість для українських компаній налагоджувати плідну співпрацю з іншими представниками аграрного сегмента та представити споживачам свій продукт та власний бренд.