,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Новини Участь гаранта освітньо-наукової програми у роботі ІІ Міжнародної науково-практичної конференції «Реформа освіти в Україні. Інформаційно-аналітичне забезпечення»
Четвер, 15 жовтня 2020 15:43

Участь гаранта освітньо-наукової програми у роботі ІІ Міжнародної науково-практичної конференції «Реформа освіти в Україні. Інформаційно-аналітичне забезпечення»

15 жовтня 2020 року у форматі он-лайн на платформі ZOOM д.е.н., проф., професор кафедри менеджменту та бізнес-адміністрування Захарова О.В. прийняла участь у роботі ІІ Міжнародної науково-практичної конференції«Реформа освіти в Україні. Інформаційно-аналітичне забезпечення», організатором якої виступив ДНУ «Інститут освітньої аналітики».

Для участі у роботі конференції було підготовлено тези докладу на тему «ВПЛИВ ВНУТРІШНЬО ПЕРЕМІЩЕНИХ НАУКОВО-ПЕДАГОГІЧНИХ ПРАЦІВНИКІВ З ТИМЧАСОВО ОКУПОВАНИХ ТЕРИТОРІЙ ДОНЕЦЬКОЇ ТА ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТЕЙ, АР КРИМ НА НАУКОВО-ОСВІТНІЙ ПОТЕНЦІАЛ ЗВО УКРАЇНИ». Матеріали конференції розміщено на сайті організатора і їх можна переглянути за адресою:

https://iea.gov.ua/wp-content/uploads/2020/11/Zbirnik-tez-dopovidej-konferentsiyi_Reforma-osviti-v-Ukrayini-2020.pdf

За результатами рецензування тез організатори конференції запропонували О.В. Захаровій їх розширити до рівня фахової статті, яку пропонували надрукувати у науково-практичному журналі «Освітня аналітика України». Статтю було написано на тему ТРАНСФОРМАЦІЇ НАУКОВО-ОСВІТНЬОГО ПОТЕНЦІАЛУ ЗАКЛАДІВ ВИЩОЇ ОСВІТИ УКРАЇНИ ЧЕРЕЗ ТИМЧАСОВУ ОКУПАЦІЮ ЧАСТИНИ ТЕРИТОРІЇ ДОНЕЦЬКОЇ ТА ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТЕЙ, АНЕКСІЮ РЕСПУБЛІКИ КРИМ. Статтю опубліковано у випуску №4(11) 2020 р.

Виражаємо вдячність організаторам конференції за високий рівень її проведення, високу зацікавленість в успішному реформуванні освіти в Україні та людяність та приємність у спілкуванні! Хочемо їм побажати подальших наукових здобутків та реалізації всіх поставлених цілей!!!