Версія для друку
П'ятниця, 04 липня 2014 10:16

Шановні студенти, випускники кафедри військової підготовки Сумського державного університету !

До 11 липня 2014року, викладачу кафедри військової підготовки Сумського державного університету, який проводить заняття згідно програми навчального  збору  необхідно надати нижчеперелічені документи, які надають вам право отримати первинне військове звання "молодший лейтенант запасу":

1. Довідка військово-лікарської комісії (форма №4), згідно вимог наказу МОУ від 14.08.08р. №402 "Про затвердження положення про військово - лікарську експертизу в ЗСУ". Обстеження та видача проводиться в військовому комісаріаті за місцем навчання (проживання) або за місцем перебування на військовому обліку.

2. Характеристика з ВНЗ (завірена печаткою ВНЗ або деканату факультету).

3.  Приписне свідоцтво (для хлопців).

4. Копія диплому  ОКР "бакалавр" ("спеціаліст") лицева та зворотна сторони на  одній сторінці аркуша формату А-4  - 2 примірника.

Крім того в списках вивірити прізвище, ім`я та по батькові для складання списків військової присяги та записати назву кваліфікації з диплому бакалавра згідно зразку.

Якщо вищезазначені документи не будуть надані своєчасно, студент не атестується до присвоєння військового звання "молодший лейтенант запасу" і в цьому році звання не присвоюється.           

Командиру навчального взводу прошу довести вимоги до кожного студента з метою їх виконання.

  

Начальник кафедри військової підготовки 

Сумського державного університету 

полковник                                                 М.М.ЛЯПА