Версія для друку
Вівторок, 27 вересня 2022 11:06

Студентська конференція в рамках програми культурного обміну “CULTURE EXCHANGE” від університета-партнера ЧДТУ STEKOM University (Індонезія)

Студентська конференція в рамках програми культурного обміну “CULTURE EXCHANGE” від університета-партнера ЧДТУ STEKOM University (Індонезія)

21-23 вересня проходила серія студентських конференцій, організованих університетом-партнером ЧДТУ STEKOM University (Індонезія) в рамках програми культурного обміну “CULTURE EXCHANGE”.

В рамках співпраці ЧДТУ з університетом STEKOM студенти факультету гуманітарних технологій Анна Ковтун та Олег Гуравський взяли участь в першому заході міжнародної програми культурного обміну “CULTURE EXCHANGE”. Близько 20 учасників обговорювали історичну спадщину, культурні і кулінарні традиції своїх народів. Чудові презентації, захоплюючі розповіді  і обговорення об’єднали представників студентської молоді 12 різних країн. Аня чудово справилась із завданням познайомити  учасників конференції з національними традиціями та українськими стравами. Її розповідь надзвичайно зацікавила слухачів, які задавали питання і навіть захотіли приїхати в Україну поласувати нашими смаколиками. Шутко Світлана представила сучасну культуру та популярні музичні гурти України 23 вересня на другому етапі заходу. Ця доповідь вразила учасників заходу самобутністю та автентичністю українських музикантів та привернула увагу до їх творчості.

Вітаємо наших учасників та бажаємо їм подальших успіхів!