,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Про нас говорять У ЧДТУ відзначили «левів» рекламного мистецтва
Четвер, 30 листопада 2017 09:38

У ЧДТУ відзначили «левів» рекламного мистецтва

Сьогодні в Черкасах вперше пройшов студентський фестиваль реклами. В його рамках у Черкаському державному технологічному університеті презентували найкращі відеороботи міського конкурсу «Моя школа — найкраща», а автори найкращих проектів отримали нагороди. Повідомляє видання ВиЧЕрпно

Головним організатором заходу виступила кафедра економічної кібернетики та маркетингу ЧДТУ. Долучилися і кафедри філософських та політичних наук; кафедра дизайну та кафедра туризму і готельно-ресторанної справи.

- Хтось колись був студентом, хтось є ним зараз, хтось буде в майбутньому.  І це, безперечно, також своєрідна реклама кожної особистості, — зазначив на початку заходу ректор ЧДТУ Олег Григор. – Тема сьогоднішнього конкурсу – «Моя школа – найкраща». Це певною мірою теж умовне поняття, адже кожна школа по-своєму унікальна і в певних питаннях – найкраща.  Впевнений, що в Черкасах і не тільки в Черкасах школи — це той осередок, де мають плекати молоде покоління – найкращих, досвідчених і перспективних. Кожен повинен уміти прорекламувати себе, щоб бути успішним і передовим.

Участь у заході взяли творчі команди навчальних закладів не лише Черкас, а й із усього регіону. У великій родині креативців – Черкаські школи №13, №20, №17, №33, №8, №30, №25, №2, №32, №11, №28, №15, №21, №26, №27, Перша міська гімназія, Сигнаївський навчально-виховний комплекс, Єрківська ЗОШ імені героя України В’ячеслава Чорновола, Смілянський навчально-виховний комплекс №15, Смілянська ЗОШ №1, Смілянська ЗОШ №10.

Представники цих шкіл протягом останніх місяців надсилали свої відеороботи на запропоновану тематику. Сьогодні ж глядачі мали змогу переглянути, на думку журі, кращі з них. У них учні намагалися якомога змістовніше розповісти про свої школи та чим саме вони найкращі.

На завершення заходу команди шкіл отримали сертифікати переможців у різних номінаціях, зокрема, за краще художнє оформлення, кращий документальний стиль, невичерпний оптимізм та енергійність, кращу комбінацію зображення та звуку, кращий логотип, краще креативне рішення та макет зовнішньої реклами, професійне виконання тощо. Крім того, учасникам вручили подарунки від спонсорів свята.

На завершення оголосили переможців. Дипломом третього ступеня нагородили Черкаську ЗОШ №25. Друге місце виборола команда Черкаської спеціалізованої школи №31. Перше ж місце посіла Смілянська ЗОШ І-ІІІ ступенів №1. Призери отримали цінні подарунки та грошові винагороди у розмірі 700, 1000 та 1500 гривень за 3-тє, 2-ге та 1-ше місця відповідно.