,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Про нас говорять Факультет економіки та управління ЧДТУ креативно відзначив свій день народження
П'ятниця, 06 жовтня 2017 13:24

Факультет економіки та управління ЧДТУ креативно відзначив свій день народження

У четвер, 5 жовтня, факультет економіки та управління Черкаського державного технологічного університету унікально, оригінально та весело відзначив свій черговий день народження, повідомили онлайн-газеті Новини Черкас у прес-службі учбового закладу.

Студенти, викладачі та гості факультету зібралися на території козацької фортеці «Дахнівська Січ», яка на певний час перетворилася на «Територію ФЕУ».

Перед усіма присутніми постало цікаве завдання не просто відсвяткувати День Факультету, а урочисто прийняти першокурсників до дружної університетської родини, ще більше згуртуватися та, звичайно ж, привітати один одного з особливою подією.

Зі щирими словами привітань та найкращих побажань звернувся до аудиторії виконуючий обов’язки ректора ЧДТУ Олег Григор:

- Студентство – це найкращий період життя,- наголосив Олег Григор. – Ким би ви не стали, куди б не повела вас доля, але, я впевнений, ви знову і знову будете повертатися в пам'яті у ці чудові студентські роки. Тож, проводьте кожну хвилину, кожну мить так, щоб залюбки згадувати ці часи у самостійному житті. І не забувайте, що ваш фах, здобутий в найкращому університеті, буде вас годувати і вести в майбутнє стежинами життя.

До Олега Олександровича приєднався декан факультету економіки та управління ЧДТУ Віктор Демиденко, побажавши студентам здоров’я, наснаги та здійснення мрій.

- Ваше навчання в Черкаському державному технологічному університеті стане запорукою і професійного, і життєвого майбутнього,- зазначив Віктор Вячеславович.

Наприкінці офіційних привітань, всі першокурсники урочисто отримали символічні подарунки - залікові книжки з рук своїх наставників, завідувачів кафедр та викладачів. До речі, цьогоріч на факультеті економіки та управління першокурсники здобувають нові спеціальності: публічне управління та адміністрування і політична філософія.

Надалі настала черга ближче знайомитися та гуртуватися, словом, загартовувати командний дух. П'ятнадцять новостворених команд у складі десяти осіб повинні на швидкість впоратися із завданнями на восьми різних локаціях. За сумлінним виконанням завдань на кожній локації ретельно слідкували інструктори, точно пильнуючи час.

Тож, відповідно до кращих результатів на кожній локації визначилися команди-переможці. Переможці отримали нагороди, а абсолютно всі чудовий настрій, позитивний заряд енергії, нових друзів та незабутні враження.

Після змагань перейшли до неформального спілкування, частування кулішем та веселих розваг.

Спільне прагнення до мети, особиста відповідальність, витримка, кмітливість, вміння знаходити вихід із будь-якої ситуації, почуття гумору та готовність допомогти товаришу – складові справжньої непереможної команди, складові згуртованої родини факультету економіки та управління ЧДТУ.