,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Про нас говорять Збірна команда КВН ЧДТУ стала віце-чемпіоном XXVI Всеукраїнського фестивалю «Країна Веселого Народу»
Понеділок, 25 вересня 2017 10:10

Збірна команда КВН ЧДТУ стала віце-чемпіоном XXVI Всеукраїнського фестивалю «Країна Веселого Народу»

Днями у Затоці завершився триденний XXVI Всеукраїнський фестиваль «Країна Веселого Народу-2017», на якому збірна команда КВН ЧДТУ «Довідник Стеля» змагалася за титул найдотепніших та найвеселіших.

Про це онлайн-газеті Новини Черкас повідомили у прес-службі учбового закладу.

Цьогоріч КВНівський фестиваль «Країна Веселого Народу» не зміг похизуватися великою чисельністю учасників, оскільки на узбережжя Чорного моря прибули лише 14 дитячих і 8 дорослих команд, та з гумором все було, як завжди, на найвищому рівні.

Триденна фестивальна програма виявилася надзвичайно цікавою та насиченою. Першого дня команди представляли вітання, підпис до фотографії і 2-хвилинну текстову імпровізацію, умови якої учасники отримали напередодні. Наступного дня команди демонстрували домашнє завдання, класичну розминку і музичну імпровізацію. А в останній день всі учасники змагалися у дотепності на вільну тематику.

За підсумками конкурсної програми фестивалю команда «Довідник Стеля» стала віце-чемпіоном «Країни Веселого Народу-2017»,  посівши почесне друге місце. До того ж, учасниця  команди Юлія Шевченко отримала звання  «Краща актриса фестивалю».

Після повернення у Черкаси КВНівці продовжують ділитися неймовірними емоціями та нестримним бажанням ще неодноразово вийти на сцену фестивалю «Країна Веселого Народу».

 

Збірна команда ЧДТУ «Довідник Стеля» щиро вдячні ректорату, профспілковому комітету та Студентській раді ЧДТУ за можливість взяти участь у XXVI Всеукраїнському фестивалі «Країна Веселого Народу-2017».