,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Про нас говорять Молодіжний фест "КРИЛА-2017" відгримів у Черкасах
Субота, 08 квітня 2017 10:20

Молодіжний фест "КРИЛА-2017" відгримів у Черкасах

Перший обласний фестиваль-конкурс юнацької творчості «Крила-2017» відбувся в Черкаському державному технологічному університеті. Його проведення з нагоди Всесвітнього дня поезії та Міжнародного дня театру ініціював університетський центр студентського розвитку та культурних програм.

 

Прологом урочистостей з нагоди відкриття фестивалю став відеосюжет, де Богдан Ступка майстерно декламує вірш Ліни Костенко «Крила». Бо й справді, «людина нібито не літає… А крила має. А крила має!». Міцно стати на крила своєї мрії бажали понад 100 юним учасникам з усіх куточків благословенної Черкащини представники владних, профспілкових структур, інформаційні спонсори, члени поважного журі, наставники.

Творчі змагання проходили серед театральних студій, літературних театрів, майстрів художнього слова та поетів шкіл і вишів, а також дитячих центрів, шкіл юнацької творчості, шкіл мистецтв. У номінаціях «Театральне мистецтво», «Художнє слово», «Авторська поезія» переможцям вручили Гран-прі, дипломи лауреатів, цінні призи та пам’ятні подарунки. Журі також відібрали кращих виконавців для участі у Гала-концерті фестивалю.

Обласна газета «Черкаський край» виступає інформаційним спонсорам фестивалю «Крила-2017» із щирим наміром допомогти юним обдаруванням впевнено розпростерти крила свого таланту, досягти вершин і перемог. Сподіваємося, що для багатьох учасників конкурс стане знаковим у виборі життєвого шляху та окрилить на нову творчість.

Тетяна КАЛИНОВСЬКА

 

Фото автора