,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Про нас говорять У ЧДТУ відбудеться цикл безкоштовних тренінгів з китайської мови
П'ятниця, 17 березня 2017 10:58

У ЧДТУ відбудеться цикл безкоштовних тренінгів з китайської мови

У Черкаському державному технологічному університеті відбудеться цикл безкоштовних тренінгів з китайської мови, - повідомляє "Прочерк". Всі охочі черкащани зможуть дізнатися про мистецтво каліграфії та історію ієрогліфів, дізнатись цікаві факти про китайські традиції та культуру Піднебесної, йдеться на офіційному сайті вишу.

– Довідатись про все це можливо буде від носіїв мови, ми підготували також цікаві аудіо- та відеоматеріали, – розповіла директор Навчально-наукового центру післядипломної освіти та доуніверситетської підготовки ЧДТУ Світлана Лишко. – Перший тренінг відбудеться 25 березня о 10-00, у кінозалі (хол 1 корпусу ЧДТУ). Побувати на цій події буде однаково цікаво як для школярів та студентів, так і для дорослих черкащан.

Після циклу тренінгів в ЧДТУ планують проведення курсів китайської мови, за двома рівнями підготовки – початковим (для школярів та студентів) та діловим (акцентованим на проведенні ділового спілкування та переговорів).

– Ми передбачаємо затребуваність таких курсів, оскільки сьогодні Україна поглиблює стосунки із Китаєм, активно розвиває стратегічне партнерство та ділові взаємовідносини, – зазначила Світлана Лишко.