,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Про нас говорять Адміністрація вишу допомогла студентці організувати приїзд мами на випускний з далекої країни
Понеділок, 27 лютого 2017 12:32

Адміністрація вишу допомогла студентці організувати приїзд мами на випускний з далекої країни

Черкаський державний технологічний університет допоміг іноземній студентці організувати приїзд мами на випускний доньки, інформує Кропива.

– Завдяки допомозі керівництва університету, мама африканської студентки Марі Сісе зможе відвідати випускний доньки цього літа. Марі, що закінчує навчання на ФІТІС (за спеціальністю «Комп’ютерні мережі»), дуже хотіла бачити на випускному свою маму. Саме тому ми звернулися до Державної міграційної служби України в Черкаській області та допомогли оформити усі папери. Тож днями Фатумата Сісе уже отримає запрошення, аби у липні прибути із Республіки Гвінеї до України, – повідомила відповідальна за профорієнтаційну роботу серед іноземних студентів, завідуюча сектором забезпечення дистанційного навчання Навчально-наукового центру післядипломної освіти та доуніверситетської підготовки ЧДТУ Світлана Темненко.

Керівництво університету також допоможе жінці із можливістю протягом 10 днів мешкати у Черкасах.

– Марі з нетерпінням чекає того часу, коли покаже мамі університет, що уже став для неї рідним, та місто, у якому вона жила впродовж навчання, – додає пані Темненко.