Версія для друку
П'ятниця, 19 червня 2015 09:38

Запрошуємо на навчання до ЧДТУ!

Запрошуємо на навчання до ЧДТУ!

Мирослава Півненко: ЧДТУ дає відмінні знання і має чудову наукову базу.

Другокурсниця Черкаського державного технологічного університету Мирослава Півненко навчається за спеціальністю «Теплоенергетика» і очолює студентську раду ФКТМД. Попри завантаженість на сесії дівчина відразу згодилася на інтерв’ю для прес-центру університету.

-   Мирославо, чому обрали саме наш університет?

-   У всіх ВНЗ країни я шукала саме ту спеціальність, що мені до душі. Я не гуманітарій, мені подобається вирішувати математичні задачі. Шукала я саме спеціальність «Теплоенергетика». Подавала документи в КПІ і в ЧДТУ. В нашому місті ця спеціальність була тільки в ЧДТУ, тому вирішила залишитись тут. Все-таки Черкаси – рідна домівка.

-   Що найбільше імпонує в університеті?

-   Відомо, що університет перспективний. Попри всі брудні чутки, ЧДТУ дає відмінні знання і має чудову наукову базу. Хоча зараз і є проблеми на ринку праці, та наші студенти не сидять без роботи. Викладачі приємні і професійні, а студенти – старанні. Той, хто хоче здобути знання, їх отримує. 

-   Чи задоволена спеціальністю, яку обрала?

-   Так, цілком. Інженерам дають хороші можливості проводити досліди. Наприклад, на дисципліні «Опір матеріалів» ми отримуємо теоретичні знання, а на «Матеріалознавстві» їх практично застосовуємо, вивчаючи метали під мікроскопом. Це дуже цікаво!

-   Чим запам’яталося студентське життя?

-   Різні заходи, концерти, креативні фотоквести – незабутні моменти мого студентського життя. Особливо запам’яталася цьогорічна участь в «СтудМіс ЧДТУ». Від самого початку хотіла потрапити на конкурс, йому передувала довготривала підготовка. Не забуду всі ті переживання перед виступом. Хотілося гідно зарекомендувати свій факультет. Коли оголосили, що титул «Віце-Міс ЧДТУ» дістається мені, емоції були неймовірні.