Зустріч студентів зі стейкхолдером
Кафедра харчових технологій ЧДТУ продовжує пошук нових стейкхолдерів з метою розширення перспектив успішного працевлаштування своїх випускників. Зокрема, …
Кафедра харчових технологій проводить підготовку фахівців галузі знань 18 «Виробництво та технології» спеціальності 181 "Харчові технології"за освітніми рівнями:«Бакалавр» освітня програма «Харчові технології та інженерія»,«Магістр» освітня програма «Технології продуктів бродіння та виноробства».
Кафедра харчових технологій проводить підготовку фахівців галузі знань 18 «Виробництво та технології» спеціальності 181 "Харчові технології"за освітніми рівнями:«Бакалавр» освітня програма «Харчові технології та інженерія»,«Магістр» освітня програма «Технології продуктів бродіння та виноробства».
Кафедра харчових технологій ЧДТУ продовжує пошук нових стейкхолдерів з метою розширення перспектив успішного працевлаштування своїх випускників. Зокрема, …